Monjove ofereix tallers de skate, BMX i parkour

27 oct 2011 La regidoria de Joventut també organitza un viatge a Port Aventura

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Xàbia ha presentat dues noves activitats d'oci que es desenvoluparan a través de Monjove en les pròximes setmanes. Una d'elles són els tallers “Extreme Active”, que permetrà als joves conèixer a especialistes en disciplines extremes com el skate, la BMX o el Parkour. A més d'oferir una exhibició, aquests esportistes donaran alguns consells als assistents per a millorar la seua tècnica.
Com ha explicat l'edil responsable d'aquest departament, Tere Bisquert, amb aquests tallers la regidoria fa un pas més en el seu acostament als gustos actuals de la joventut i fins i tot els porta l'activitat a un dels punts de trobada a l'aire lliure que ara està de moda a Xàbia: la plaça del Portal del Clot. En concret, el primer dels tallers serà el de skate (monopatí) dissabte 5 de novembre; el segon de BMX (bicicleta de moto cross) serà el dissabte 19 de novembre i el de parkour (l'art de desplaçar-se utilitzant l'habilitat per a superar obstacles urbans com a tanques, murs o parets i fins i tot arbres, formacions rocoses o rius) tancarà el programa el dissabte 3 de desembre. Tots els tallers seran 17 a 21 hores en la plaça del Portal del Clot i Monjove disposarà de material esportiu, encara que s'aconsella que els participants porten els seus patins o bicicletes.
La regidora de Joventut espera que els xavals aprofiten al màxim aquesta activitat, que s'ha preparat amb il·lusió de donar noves opcions a un col·lectiu difícil d'atraure.
D'altra banda, Monjove, en col·laboració amb Iroko Tours, està organitzant un viatge de cap de setmana a Port Aventura per a assistir a l'espectacle que el parc ha preparat amb motiu d'Halloween. L'eixida serà del divendres 18 al diumenge 20 de novembre i l'Ajuntament col·labora fent-se càrrec del transport amb autobús. L'activitat està dirigida a persones de 16 a 35 anys, que poden inscriure's ja fins a l'11 de novembre en les instal·lacions de Monjove en la Casa de Cultura (plaça de Baix). El pack costa 70 euros i inclou el viatge, les entrades al parc i allotjament en el apartotel Aqquaria de Salou.