Els Quintos i l'associació Xàbia Històrica organitzen festes d'Halloween

25 oct 2011 L'Ajuntament disposa un servei d'autobús gratuït al cementeri per a Tots Sants

La regidoria de Transport de Xàbia posa a la disposició de tots els ciutadans una línia d'autobusos gratuïta per a qui desitge desplaçar-se al Cementeri Municipal (en la carretera a Gata de Gorgos) durant aquests dies previs a la festivitat de Tots els Santos. Com ha indicat la regidora Tere Bisquert, el servei especial, que compta en la col.laboració de l'empresa Autobuses Venturo, començarà aquest dissabte, dia 29 d'octubre i es perllongarà fins al dilluns 31d'octubre, uns dies en què molts veïns aprofiten per a netejar les làpides i renovar els arranjaments florals dels seus difunts. La línia gratuïta farà les seues eixides a les 15, 17 i 18 hores de la parada d'autobusos del canal de la Fontana en l'Arenal, i es detindrà en Duanes del Mar i la rotonda de la Olivera, en el poble. L'horari de retorn serà a les 15’30, 17’30 i 19 hores.
Amb el mateix recorregut, també hi haurà un servei d'autobús especial per al dimarts 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, per als quals visiten als seus difunts. Les eixides són a les 10, 11, 12 i 13 hores al matí (el retorn serà cada mitja hora) i a la vesprada eixirà un altre transport a les 16 hores per a assistir a la missa en el camposanto, autobús que tornarà a les 18 hores.
D'altra banda, en el municipi s'han preparat diverses activitats ambientades en la festa americana d'Halloween. Els Quintos del 2012, en col·laboració amb la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Xàbia, han preparat una discomòbil per a la nit del divendres 28 d'octubre. L'esdeveniment serà en la pista poliesportiva al costat del camp de futbol del Freginal a partir de les 23’30 hores i comptarà amb l'actuació de DJ’s locals com Gisby i Víctor López. L'entrada anticipada es pot adquirir directament als festers per 5 euros mentre que en taquilla costarà un euro més.
També l'associació d'empresaris Xàbia Històrica ha organitzat una vesprada temàtica dilluns que ve 31 d'octubre, especialment dirigida als xiquets. A les 17’30 hores hi haurà una actuació de compte contes terrorífics amb narracions que omplirà la vesprada de misteri fins que, sobre les 18’30 hores, es gaudisca d'un berenar amb xocolata per a tots els assistents. Des de l'associació conviden a tots els xiquets a anar disfressats, ja que hi haurà premi als millors.
Així mateix, a la nit, alguns dels locals hostalers del Centre Històric també prepararan menús temàtics a bons preus.