Quasi 200 xiquets participen en unes regates celebrades a Xàbia

25 oct 2011 El Nàutic, amfitrió del campionat autonòmic d'Optimist i Laser 4.7

La badia de Xàbia ha acollit durant aquest cap de setmana el campionat autonòmic puntuable de classes Optimist A, Optimist B i Laser 4.7 que, baix l'organització del Club Nàutic Xàbia, ha reunit les promeses de la vela infantil de la Comunitat Valenciana. Durant dues jornades, 170 regatistes arribats de 15 clubs de les tres províncies han competit, desafiant a les canviants condicions de vent, a la pluja i a l'onatge de fons. Entre ells, desenes de xiquets xabieros que després de realitzar els cursos de vela dels passats estius en el club s'han anat incorporant als equips finançats pel mateix. El diumenge a la vesprada va tenir lloc el lliurament de premis, a la qual va assistir el regidor d'Esports de Xàbia, Juan Luis Cardona, el president del Comitè esportiu i secretari de la Classe Optimist de la Federació Valenciana de Vela, Carlos Torrado i Ignacio Carbonell, Comodoro del Club.
El podi en Optimist B el encapçalà Luis Balaguer (del RCN València), Alejandra Aldeguer (del RCN Gandía) i Franco González (del Club Nàutic Calp), mentre que en Optimist A va guanyar Carlos Balaguer (del RCN València), seguit de David Azurmendi ( del RCN Torrevella) i Enrique Lujan (del RCN Gandía).
Quant a la classificació de Laser 4.7, el líder va ser Nicolas Beut (del Club Nàutic Calp), quedant segon Hugo Domínguez (del RCR Alacant 3 2) i tercer Jorge Nebot (del Club Nàutic Alacant Costa Blanca).