Els veïns amb guals en els carrers en obres ja poden sol·licitar places en els pàrquings municipals

25 oct 2011 L'Ajuntament destina 13.335 euros a beques de menjador escolar

La Junta de Govern Local de Xàbia ha sigut informada de la resolució d'alcaldia per la qual s'autoritza a alguns residents en els carrers Jesús Nazareno, Soledat, Verge dels Desemparats, Sant Cristóbal, Mare de Déu d'Agost, Popul i prolongació de Sant Joaquín al fet que utilitzen gratuïtament els aparcaments de la plaça de la Constitució i Portal del Clot durant les obres de reurbanització dels seus carrers. Aquesta mesura compensatòria es va posar a la disposició de tots aquells veïns que tenen al dia el pagament d'un gual municipal i que no podran utilitzar durant uns mesos pels treballs públics de millora viària.
En una primera fase, la Policia Local ha contrastat la relació de guals que complien les condicions en la zona i comprovat in situ el nombre de cotxes estacionats en el seu interior per a oferir als seus propietaris les mateixes places en els aparcaments públics. En total són 43 els guals que compleixen els requisits i 84 els cotxes que podran usar una de les places en els aparcaments.
L'alcalde, José Chulvi, remetrà una carta informativa a tots els interessats explicant-los la documentació que han d'aportar per a sol·licitar la targeta gratuïta en l'Oficina d'Atenció Ciutadana.
Un altre assumpte tractat en la Junta de Govern Local ha sigut la concessió de les beques per al menjador escolar als xiquets de 3 i 4 anys del municipi. En total, l'Ajuntament destinarà 13.335 euros a aquesta mesura social de la qual es beneficiaran 127 xiquets de tots els centres escolars públics i concertats de Xàbia.
Així mateix s'han ratificat dos ordres d'execució urbanística que obliguen a propietaris a netejar parcel·les que han generat problemes de salubritat i queixes veïnals. Entre elles, la del club social del Tossalet, una demanda que va ser traslladada a l'Ajuntament per la comunitat de propietaris durant el passat estiu. Un altre dels acords d'ahir és el que autoritza el pagament de l'última part del conveni de col·laboració amb el Club Esportiu Xàbia i la concessió de set llicències de primera i segona ocupació.