Cultura ofereix un cicle de jazz protagonitzat per dones

20 oct 2011 El dissabte arriba el primer teatre de marionetes de la temporada

La regidoria de Cultura ofereix des d'aquesta setmana el nou cicle de jazz “Women Music and Love”, compost per tres concerts protagonitzats per dones. La cantant Pía Tedesco serà l'encarregada d'obrir el certamen demà a les 20 hores en la Casa de la Cultura (plaça de Baix) amb el seu espectacle cabaret, en el qual s'acompanya amb un ukelele per a interpretar temes divertits i extravagants que transportaran al públic a l'ambient d'un cabaret màgic, on sonen temes típics d'Alemanya, França o Espanya, alguns molt coneguts. Com a acompanyant de Pía Tedesco estarà el guitarrista Guillermo Arrom.
El cicle de concerts prosseguirà el dijous 24 de novembre amb l'actuació de Carmen Nikol, una innovadora cantant que usa la tècnica vocalese, i el tancarà el divendres 2 de desembre Celia Mur, vocalista de formació flamenca-clàssica i moderna. Tots els recitals seran en la Casa de Cultura a les 20 hores.
Amb aquesta programació, la regidoria de Cultura, dirigida per Empar Bolufer, manté el compromís de Xàbia amb el jazz, un estil musical que cada estiu pren el protagonisme amb el festival internacional. Per açò, durant tot l'any s'ofereixen concerts que ajuden a mantenir l'afició o a habituar-se i descobrir la riquesa i varietat d'aquest gènere. Aquesta tardor, amb “Women Music and Love” se cerca l'aproximació del públic al jazz femení i els seus matisos.
D'altra banda, també organitzat per la regidoria de Cultura, aquest dissabte arriba el primer teatre de marionetes de la temporada. Serà en la Casa de Cultura de 17 a 18’30 hores i està dirigit a tot tipus de públic. Edu Borja, amb el seu espectacle “Gerontoshow” ofereix un espectacle de varietats protagonitzat per titelles que simulen els diferents inquilins d'una residència de la tercera edat.