Més de 80 persones gaudeixen de copilotar un buggy

19 oct 2011 Els esportistes Rui Cabaço i Juanjo Llidó van fer de guies per als participants

Diumenge passat es va realitzar amb gran èxit l'exhibició esportiva “Copilot PGO” organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Xàbia i l'equip bicampió de buggy del ral·li Raid Panáfrica, una dura prova d'orientació en el desert africà. Van ser més de 80 persones les que es van atrevir a compartir amb els esportistes Rui Cabaço i Juanjo Llidó les sensacions de copilotar el buggy pel circuit que es va instal·lar a aquest efecte al costat del Canal de la Fontana.
Es van realitzar més de 200 voltes durant les quatre hores que va durar l'exhibició en la qual va participar gent de quasi totes les edats; des de xiquets a majors, homes i dones, tots van gaudir de l'experiència al ritme que ells mateixos triaven i van poder descobrir les sensacions extremes de copilotar un buggy. Els participants també van poder fer-se una idea de com és competir en una prova com la Panáfrica, on s'arriben realitzar fins a 12 hores de conducció al dia i amb temperatures extremes que aconsegueixen els 55 graus.
Segons ha comentat el regidor d'esports de Xàbia, Juan Luis Cardona, “és la primera vegada que es realitza un esdeveniment com aquest a Xàbia i des de la nostra regidoria estem molt contents per haver-li-ho proposat a l'equip PGO”. “Volem demostrar que es poden realitzar esdeveniments esportius o exhibicions interessants i nous per a la població de Xabia i per al turisme, que no tenen per què significar un cost a l'ajuntament, com en aquest cas” ha afegit l'edil.