The Royal British Legion inicia a Xàbia la seua campanya de la rosella

18 oct 2011 La organització benèfica ajuda als homes i dones que han prestat servei en les Forces Armades del Regne Unit com a les seues famílies

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, el regidor de Relacions amb els Residents, Oscar Antón, i l'edil Doris Courcelles han estat aquest matí amb els voluntaris de The Royal British Legion, una organització benèfica que asistix tant als homes i dones que han prestat servei en les Forces Armades del Regne Unit com a les seues famílies. L'associació sense ànim de lucre, que compta amb desenes de delegacions a Espanya i recapta més de 100.000 euros a l'any, celebra ara el seu 90 aniversari.
L'emblema de la legió és la rosella, que simbolitza el record a tots els morts en les guerres del món. En aquest sentit, cada mes de novembre organitzen la “Poppy Appeal” (campanya de la rosella) per a recaptar fons per a l'associació i així poder seguir amb la seua labor social; una campanya que avui han donat per inaugurada a Xàbia i en la qual ha col·laborat la pintora Ana Saura amb la donació d'un quadre.