La UNED Sènior ofereix tertúlies literàries, informàtica i un curs sobre comunicació i llenguatge

11 oct 2011 L'executiu vol convertir a Xàbia en una ciutat educadora

La regidora de Cultura de Xàbia, Empar Bolufer, va presentar ahir a la vesprada la quarta edició de la UNED Sènior i va recalcar l'interès de l'equip de govern a convertir a Xàbia en una ciutat educadora, que afavorisca una formació integral a tots els ciutadans i que prioritze la inversió en cultura i desenvolupament educatiu des de la infància a l'edat més avançada.
La regidora va afirmar que el repte del segle XXI és invertir en educació per a ajudar a cada persona al fet que siga més capaç d'expressar, afirmar i desenvolupar el seu propi potencial humà i també el seu sentit comunitari, reforçant la capacitat de diàleg o la solidaritat.
En aquest sentit, Bolufer va indicar que la UNED Sènior, dirigida a les persones majors de 55 anys interessades a augmentar els seus coneixements, és un nou concepte i una magnífica oportunitat per a aprendre per plaure i gaudir d'açò.
La UNED Sènior és una secció formativa que es dirigeix a majors de 55 anys i no requereix cap formació prèvia. Enguany s'han preparat tres cursos per al primer quadrimestre: Tertúlies literàries (les vesprades de dimecres i dijous de 18 a 19 hores en les instal·lacions de la biblioteca); informàtica nivell elemental (dilluns de 16’30 a 18’30 hores en l'Institut Antoni Llidó) i un tercer titulat Parlem bé?, sobre llengua i comunicació, que s'impartirà els dimarts de 18 a  20 hores en la segona planta de la biblioteca. Les tres matèries tenen una matrícula de 45 euros per tot el curs i la seua inscripció pot formalitzar-se fins al pròxim 13 d'octubre als matins en l'oficina municipal del carrer En Forn número 6 i a partir del divendres 14 al divendres 21 d'octubre totes les vesprades en l'Institut Antoni Llidó. Ja per al segon quadrimestre hi haurà nous cursos, com el d'informàtica avançada.