Esports ofereix la possibilitat gratuïta de copilotar un buggy

05 oct 2011 L'exhibició és el diumenge 16 d'octubre al costat del Canal de la Fontana

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Xàbia ha organitzat una exhibició de “buggy” per al diumenge 16 d'octubre que servirà per a acostar als ciutadans aquesta modalitat d'esport extrem. La iniciativa és una forma d'homenatjar al pilot portugués establit a Xàbia Rui Cabaço i al seu copilot, el xabiero Juanjo Llidó, els qui recentment s'han proclamat campions amb l'equip EGO Racing en la modalitat de “buggies” en el Ral·li Raid Panáfrica, una prova d'orientació per a vehicles motoritzats pel desert del Marroc. De fet, els esportistes Cabaço i Llidó seran els encarregats de guiar als qui s'atrevisquen a experimentar l'aventura africana. El circuit provisional per a l'exhibició s'habilitarà en l'Avinguda Augusta (al costat del Canal de la Fontana) el diumenge 16 d'octubre des de les 10h fins a les 14 hores i com ha assenyalat l'edil d'Esports, Juan Luis Cardona, estan tots convidats a participar d'aquesta experiència.
El buggy és un vehicle molt especial, dissenyat per a circular per arena, amb un xassís molt lleuger i quatre grans rodes. Ara, qualsevol que ho desitge podrà experimentar gratuïtament de l'experiència de copilotar durant uns minuts un PGO Bug Racer 500i.
Els interessats tenen fins al 12 d'octubre de termini per a inscriure's (es demana nom complet i nombre de DNI) en el Palau d’Esports de Xàbia. La inscripció és necessària ja que la xifra de participants està condicionada pel límit de temps. Els organitzadors desaconsellen l'experiència a persones amb problemes cardíacs o d'esquena i coll.