Els empadronats a Xàbia tindran un descompte en la piscina de Poble Nou de Benitatxell

04 oct 2011 L'Ajuntament ofereix cursos de natació per a xiquets de 5 a 12 anys i natació terapèutica

L'Ajuntament de Xàbia ha signat un conveni de col·laboració amb el Consistori veí de Poble Nou de Benitatxell que permet a tots els ciutadans empadronats a Xàbia gaudir de les mateixes condicions i preus que els propis pobleros en l'ús de la seua piscina coberta. Tal com ha explicat el regidor d'Esports, Juan Luis Cardona, s'han reservat 12.000 euros del pressupost amb els quals l'Ajuntament de Xàbia subvencionarà parcialment el bany dels seus ciutadans en la piscina de la població veïna. Aquesta partida tope s'anirà gastant en relació amb els usuaris que facen ús del nou servei. Per a beneficiar-se, els interessats han de demanar en l'oficina d'Atenció Ciutadana un paper que reflectisca que estan oficialment empadronats en el municipi, document que presentaran en la piscina de Benitatxell.
Així mateix, aquest conveni inclou la utilització de les ionstalacions cobertes del municipi veí per a realitzar les dues activitats relacionades amb el bany que ofereix el departament d'esport: cursos de natació de la Escola Municipal per a xiquets de 5 a 12 anys i la natació terapèutica, dirigida a persones amb problemes de salut o que precisen de rehabilitació. Per a inscriure's en qualsevol d'aquestes dues activitats (el termini encara està obert) cal dirigir-se al Palau d’Esports Municipal (Avinguda dels Furs número 8 o telèfon 96 579 20 00).
El conveni, que serà ratificat pel ple de tots dos Ajuntaments, entra en vigor des d'aquest mes d'octubre, per la qual cosa els interessats poden aprofitar-se des d'avui mateix. Les tarifes d'ús per als empadronats a Xàbia són: bany lliure: 2 euros (2’70 és la tarifa ordinària), bo mensual 15 euros (enfront dels 20 sense descompte) i 70 euros per un curs trimestral (són 90 euros sense descompte).