L’Arca i Teresa Caselles guanyen el concurs de racons i balconades amb encant del Centre Històric

03 oct 2011 El jurat ha reconegut la implicació dels veïns del carrer Estret, els comerços del carrer Major i els veïns del carrer Santo Domingo

L'associació de comerciants Xàbia Històrica juntament amb l'associació de veïns del Centre Històric va lliurar ahir diumenge els premis de la 2ª edició del concurs de Balconades i Racons amb encant. Aquest certamen, en el qual col·laboren les regidories de Foment Econòmic i Medi ambient, valora els arranjaments florals amb els quals residents o empresaris del Centre Històric han adornat les seues façanes. A més de valorar l'originalitat i bellesa de les propostes enguany s'han valorat els esforços per mantenir els arranjaments florals durant tot l'estiu.
Entre els 120 participants els guanyadors en l'apartat de racons són boutique L’Arca (primer premi), Llibreria La Rulla (segon premi) i Angel Prada Gigeira (tercer premi). En la categoria de balconades, el primer premi és per a Teresa Caselles Bas, el segon per a Concepción Espinosa Buigues i el tercer per a la Joieria Salva Mulet. Així mateix, enguany el jurat ha volgut reconèixer la implicació i col·laboració dels veïns del carrer Estret, els comerços del carrer Major; i els veïns del carrer Santo Domingo, a els qui se'ls ha atorgat un esment especial.