Xàbia inicia la preparació del Pla Estratègic amb els consells d'un economista

30 sep 2011 La xarrada d'Antonio Martínez és esta vesprada, a les 20 hores, en la Casa de la Cultura

L'economista Antonio Martínez oferirà esta vesprada la conferència “Xàbia i el seu futur. Oportunitats de progrés sostenible”. La xarrada, oberta a tots els interessats, serà en la Casa de la Cultura i començarà a les 20 hores. Des de l'executiu es convida a tots els ciutadans a assistir al que serà el primer pas de cara a redactar un Pla Estratègic. Un procés en el qual Martínez, que compta amb l'experiència de ser director del Pla estratègic d'Elx, s'encarregarà d'assessorar a l'Ajuntament de Xàbia.
I és en els primers passos de preparació del Pla Estratègic quan el Consistori vol arreplegar les necessitats i demandes dels ciutadans, els que estan integrats en associacions i els que no, i aconseguir que se senten partícips dins de la governabilitat local.
Com ha indicat l'alcalde de Xàbia, José Chulvi, per a definir aquesta eina que marcarà el model de ciutat i els sectors econòmics que seran clau per a enfrontar el futur, és necessari mobilitzar al màxim la creativitat ciutadana, ja que les seues idees, projectes i iniciatives poden obrir noves vies de desenvolupament.
Totes aquestes idees, al costat de les quals nasquen en els consells sectorials de Turisme, Urbanisme, s'arreplegaran en un pla de dinamització econòmica i social que s'espera tenir acabat abans de juny.