Els pensionistes que estan sols podran passar les festes nadalenques gratuïtament en un hotel

22 sep 2011 Serveis Socials s'encarrega de la inscripció del programa “No estigues sol en Nadal”

El departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia informa que s'ha obert el termini per a inscriure's en el programa “No estigues sol en Nadal” que ofereix la Conselleria de Benestar Social.
Aquest pla està pensat per a les persones majors de 65 anys o pensionistes de més de 60 que viuen sols i que no tenen possibilitat de passar les festes nadalenques en companyia de familiars o amics. Se'ls ofereix passar del 23 al 27 de desembre en un complex hoteler a determinar en breu, que comptarà amb serveis d'animació soci-cultural. El pla inclou serveis mèdics, transport i segur col·lectiu.
Des de la regidoria que dirigeix Tere Bisquert indiquen que els interessats poden passar a inscriure's fins al dijous 3 de novembre per la segona planta de l'edifici de Serveis Socials (carrer Rafael Echagüe número 3) tots els dimecres i dijous de 10 a 13 hores i prèvia cita (telefonar al 96 579 4142).
Els requisits per a acollir-se a aquest programa són: residir a la Comunitat Valenciana, ser major de 65 anys, o pensionista d'invalidesa, jubilació o viduïtat amb 60 anys complits però poder valer-se per si mateix per a les activitats bàsiques de la vida diària, no patir trastorns de conducta ni malalties infectocontagioses i viure sol i que li siga impossible reunir-se amb familiars o amics per la llunyania d'aquells o per altres circumstàncies.