Cultura obri la preinscripció per als tallers dirigits a majors de 30 anys

16 sep 2011 Són 27 les matèries que s'ofereixen durant el primer trimestre del curs

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Xàbia ha obert el termini d'inscripció per als tallers dirigits a majors de 30 anys que es desenvoluparan a partir del mes d'octubre. Després d'un mes en el qual s'han arreplegat totes les propostes per a confeccionar el programa, finalment són 27 les matèries que s'ofereixen durant el primer trimestre de curs. A partir de gener, es podran ampliar a noves disciplines o repetir els que més èxit tinguen entre la ciutadania.
Hi ha de fotografia, retoc digital, labors com patchwork o vainica, d'iniciació al teatre, al monòleg i sketchs d'humor, de restauració d'objectes antics, d'escriptura creativa, pintura de figuretes de nadal, cuina ecològica i vegetariana, pilates, ioga i meditació, tast i cultura del vi, agroecologia, mandales, dansa del ventre, ceràmica, chi kung i taichí, balls de saló, aquarel·la, cuina fàcil, internet bàsic, flamenc, sevillanes, astronomia i d'intel·ligència emocional o propostes per a vida millor.
La majoria dels tallers tenen un preu de matrícula que oscil·la entre 20 i 30 euros pel trimestre i es desenvoluparan a les vesprades en instal·lacions municipals com la Casa de Cultura, la EPA, el Casal dels Quintos, la casa de la Mesquida dels Pedres o Casa Tena. Per a més informació, es pot consultar la web municipal: www.ajxabia.org.
Les preinscripcions es poden formalitzar fins al 26 de setembre tots els dies laborables en la Casa de Cultura (Plaça de Baix) de 9 a 14 hores i a les vesprades, de dilluns a dijous de 17 a 20.30 hores. També es poden fer arribar les dades: nom i cognoms, número de telèfon i correu electrònic a través d'un mail a cultura@ajxabia.org. Aquests dies serviran per a acarar si hi ha demanda suficient o és necessari anul·lar algun dels cursos. Ja a partir de 27 de setembre i fins a l'11 d'octubre es formalitzarà la inscripció.