El Club de Basquet organitza el primer Trofeu Joventut Xàbia

14 sep 2011 La competició s'adreça a equips infantils i cadets de xics i xiques

Dimecres, 14 de setembre de 2011. El club de basquet Joventut Xàbia, en col·laboració amb l'Ajuntament, realitzarà el cap de setmana vinent del 24 i 25 de setembre el seu primer trofeu en categories infantil i cadet, tant en equips femenins com a masculins. La inscripció costa 80 euros i està limitada a 15 jugadors per equip. El termini per a apuntar-se estarà obert fins al dilluns 19 de setembre i els interessats poden informar-se enviant un e-mail a info@joventutxabia.org.
El trofeu constarà d'un màxim de dos grups de quatre equips cadascun, en cada categoria, que s'enfrontaren en liguilla, finalitzant amb els creus entre els primers classificats. Així doncs, tots els equips participants jugaran 3 partits mínim, que es desenvoluparan de 10 a 22 hores en el Palau d’Esports Miguel Buigues.
El C.B. Joventut Xàbia s'encarregarà de l'assistència sanitària, ambulància i aigua per als equips. A més, facilitarà menjar a preus populars a aquells que vulguen menjar en el pavelló o els tramitarà la reserva en restaurants als equips que ho desitgen i avisen amb antelació.
Com expliquen des del Club, la decisió d'organitzar aquesta competició respon a l'èxit que es va collir en el torneig 12 hores realitzat pel club en anteriors edicions. Ara s'ha volgut ampliar aquesta activitat als equips base, oferint un trofeu en el qual els equips infantils i cadets puguen complementar la preparació per a les diferents lligues en les quals s'inscriuran en la temporada 2011-2012.