La fotografia pren protagonisme en exposicions i altres activitats

13 sep 2011 l'Associació Fotogràfica de Xàbia convoca una quedada per al 8 d'octubre

Els afeccionats a la fotografia tenen a Xàbia diverses activitats per a triar al llarg de les pròximes setmanes. Per a començar poden visitar l'exposició que l'artista russa Natasha Marson té instal·lada en el museu Soler Blasco (Plaça dels Germans Segarra Llamas, 1). La mostra, en la qual col·labora la regidoria de Cultura, conté unes 20 fotografies realitzades amb càmera analògica i un original tractament. Plasmen torres defensives i castells situats per tots els racons d'Espanya i que Marson ha fotografiat en els sis últims anys. La exposició es va inaugurar divendres passat i estarà a la disposició del públic fins al 2 d'octubre. L'horari de visites és de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores. Els dissabtes, diumenges i festius, de 10 a 14 hores.
I també dirigida als afeccionats a aquesta activitat artística arriba la primera “quedada” que prepara l'Associació Fotogràfica de Xàbia (AFX) per al dissabte 8 d'octubre. Els interessats estan citats a les 17’30 hores en el pàrquing dels molins de la plana (en la carretera al Cap de Sant Antoni entrant pel camí al costat del Monestir). S'intentarà aprofitar les últimes llums en la zona dels molins, per a després baixar i prendre algunes fotos nocturnes del port i els seus carrers. L'associació té previst un sopar per a confraternitzar després de la quedada.
D'altra banda, aquest divendres arriba de la mà de l'Associació de Barques Tradicionals, en col·laboració amb l'Ajuntament de Xàbia, l'IV Concurs de Pintura Ràpida “José Lledó”. Els dibuixos, amb temàtica marinera, es realitzaran el Port de Xàbia des de les 10 a les 14 hores. Els interessats poden inscriure's a través d'aquest correu electrònic: rosalledob@hotmail.com