L'Agenda 21 reprèn demà les seues reunions debatent d'economia

12 sep 2011 S'ha convidat a participar a col·lectius com Xàbia Idea o les associacions d'empresaris

L'Agenda 21 de Xàbia ha convocat la primera reunió del curs per a demà dimarts, 13 de setembre, a les 19.30 hores en la Casa de Cultura. Tal com ha explicat el regidor de Participació, Cesc Camprubi, el tema d'aquesta primera trobada serà el desenvolupament econòmic de Xàbia i per a açò s'ha convidat a participar a col·lectius com Xàbia Idea o les associacions d'empresaris, als quals l'executiu vol involucrar en aquest fòrum de participació.
La sessió es desenvoluparà en dues fases; una en la qual s'exploraran els punts forts que Xàbia pot explotar per a espentar el seu foment econòmic i una altra en la qual es parlarà de les aspiracions dels assistents, la visió del futur econòmic que els resulte més atractiva i coherent amb els objectius de sostenibilitat.
El fòrum es va reunir per última vegada en el mes de juliol. Llavors es va generar una extensa llista amb els temes que els participants consideraven d'especial interès que anaren tractats en l'àmbit de l'Agenda Local 21 de Xàbia i que s'han agrupat en grans grups: Desenvolupament Econòmic, Ciutat i Entorn i, finalment, Participació i Ajuntament.