37 atletes del club Llebeig participen en el triatló de València

06 sep 2011 El grup d'atletisme de Xàbia inaugura dues seccions específiques de muntanya i triatló

El Club d' Atletisme Llebeig de Xàbia ha presentat aquest matí en l'Ajuntament els seus dues noves seccions específiques: el Trillebeig, grup dedicat a entrenar-se per a la dura prova del triatló, i el Mountain Llebeig, integrat pels esportistes als quals els agraden les marxes o les competicions per muntanya.
El president del club, Juan José Vallés, ha explicat que aquestes dues seccions naixen per a agrupar a totes aquelles persones a les quals, a més de córrer, els agrada la natació, la bicicleta o gaudir de la muntanya. Per a inscriure's, necessàriament s'ha de ser soci del Club d'Atletisme.
Els dos impulsors del grup de triatló, Juan Zaragozí i Juan Antonio Barragán, han revelat que van ser les atletes del club les que primer es van interessar per aquest tipus de competició, ja que l'any passat van participar en el triatló de València. Arran de la seua bona experiència, els xics també s'han animat a practicar aquest esport de moda i al llarg d'enguany han treballat dur per a aconseguir la que esperen, siga una molt bona representació de Xàbia. Així, aquest diumenge seran 37 els esportistes xabieros, que abasten dels 20 als 45 anys, els que es desplacen a València per a disputar aquesta prova que combina l'atletisme amb la natació i la bicicleta. En els últims mesos han organitzat entrenaments col·lectius i simulacres en el municipi per a preparar a fons aquesta exigent carrera.
Així mateix, com han indicat, han pogut trobar el suport econòmic de nombroses empreses locals que han accedit a esponsoritzar les equipacions que distinguiran als membres del club.
Quant al grup Mountain Llebeig, coordinat per Juan Bolufer, Pepe Sapena i José Vicente Catalá, des del club s'ha avançat que està preparant la seua participació en la pujada al Penyal d’Ifach i en una altra marxa que organitzaran per primera vegada a Xàbia i que recorrerà els cinc miradors del Cap de la Nau.
El regidor d'Esports, Juan Luis Cardona, ha mostrat tot el seu suport al club, les seues activitats i els ha felicitat per “l'ampliació de la gran família que és el Club d'Atletisme Llebeig”, alguna cosa que espera poder compensar amb una pujada en el conveni de col·laboració que cada any els brinda l'Ajuntament. L'edil també ha avançat que Xàbia està treballant per a poder organitzar un triatló en la pròxima primavera.