L'Ajuntament destina més de 70.000 euros a convenis amb clubs esportius i associacions

05 sep 2011 La Junta de Govern autoritza l'ampliació del termini del període voluntari per al pagament del IBI fins al 7 de desembre.

La Junta de Govern Local celebrada aquest matí en l'Ajuntament de Xàbia ha acordat concedir més de 70.000 euros en ajudes a clubs esportius i associacions via convenis de col·laboració. Les subvencions, incloses en el pressupost general del 2011, són similars a les rebudes per aquestes entitats en 2010. Així, el Club de Futbol Mediterraneo percebrà 2.500 euros; el Club de Bàsquet Joventut de Xàbia 43.113 euros; el Club de Tennis Xàbia, 9.145 euros i el Club de Pilota Xàbia 3.920 euros. Fora de l'àmbit esportiu rebran ajudes de l'Ajuntament de Xàbia el Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta, amb 2.700 euros de subvenció, i l'Associació de Mestresses de casa, Consumidors i Usuaris, amb 9.706 euros. Tots aquests convenis es penjaran en la web municipal perquè es puguen consultar per tots aquells interessats.
Uns altres dels assumptes tractats avui en Junta de Govern han sigut la concessió d'una llicència de primera ocupació i dues d'edificació. Així mateix, s'ha autoritzat l'ampliació del termini del període voluntari per al pagament dels Impostos sobre Béns Immobles (IBI) de naturalesa rústica i urbana fins al 7 de desembre.