Concorreguda inauguració en la Casa del Cable

05 sep 2011 L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, va recolzar als artistes

Més d'un centenar de persones van acudir divendres passat a la inauguració de l'exposició col·lectiva instal·lada en la Casa del Cable de Xàbia pels alumnes de l'Escola Plàstica Experimental A. Vives. Entre els assistents estagueren l'alcalde de Xàbia, José Chulvi, i la de Gata de Gorgos, Ana María Soler, que van mostrar el seu suport a l'evolució artística del treball dels autors. La mostra de pintures i altre tipus d'instal·lacions romandrà en aquesta sala municipal situada en el Passeig Marina Espanyola de Duanes fins al 25 de setembre. L'horari de visites és de dimarts a dissabte de 10:30 a 13 hores i de 17 a 20 hores, mentre que els diumenges i festius de 10:30 a 13:30 hores.
A més d'una col·lecció de petites pintures, hi ha obres d'Helen Clements, Francisca Sanz, Isabel Soler, María José Cholbi, Pepa Espasa, Mari Marí, Pepa Cardona, Juan Escolano, Fina Gilabert, Said Bensalah, Isabel de Piero, Claire Gourlay, Joan Roselló, María Casado, Empar Escrivá, Pepa Caselles, Manola Paszkowsky, José A. Crisóstomo, María Muñoz, Mari Ruiz i Jaume Pastor.

També el divendres, l'artista Rubén Martínez Riera va inaugurar la seua exposició “La muntanya màgica” en el Centre d'Arts Lambert, situat en la Casa de Tena (carrer Major 41).