La VI Carrera per la Vida será el diumenge 25 de setembre

02 sep 2011 Esta competició benèfica recolza desde Xàbia a les organitzacions que lluiten contra el càncer

Ha arribat l'hora de traure les esportives i posar-se en forma per a participar la VI Carrera per la Vida i recolzar a les organitzacions que lluiten contra el càncer desde Xàbia. El diumenge 25 de setembre és la data que ha d'assenyalar en la seua agenda per a participar en la carrera solidaria, que tindrá 5 kilòmetres, eixirá del Bar L’Ancora Platja (en l' Avinguda Paris de l' Arenal de Xàbia) sobre les 11 hores.

La intenció de l'organització benèfica ‘Carrera per la vida Xàbia és donar un missatge d'esperança i suport a tots aquells que estan lluitant contra el càncer, a les famílies dels pacients, a tots els que hagen perdut algun ser estimat per aquesta causa, als doctors, els científics i als cuidadors – és a dir a qualsevol involucrat amb el càncer.

El dia de la competició començará a les 10.30 amb una divertida sessió d'escalfament, una experiència que no cal perdre's. No hi ha discriminació de sexes, podent participar tots, siga el que siga el seu sexe o la seua edat. Ja siga corrent, caminant, passejant o fins i tot en carret. Fins a amb el gos, tots seran benvinguts. Si no li ve de gust fer-ho a soles , per què no reunir un equip? amb els amics del bar, del treball o solament amb els amics - i per descomptat, es pot fer disfressat, que és molt més divertit, encara que no és obligatori

Tot el recaptat serà distribuït entre diversos institucions benèfiques de la Comunitat Valenciana. Els beneficiaris d'enguany seran: Associació Espanyola contra el càncer (AECC), Associació de Pares de Xiquets amb càncer de la Comunitat Valenciana (Aspanion), Expatriate Ostomates of Spain (EOS) i MABs Cancer Support Group.

Com expliques des de l'organització, els fulls d'inscripció i/o de patrocini estan disponibles en el bar L’Ancora Platja, també es poden baixar i imprimir de la pàgina web: http://www.carreraporlavidaxabia.com.

Els fulls d'inscripció han de completar-se i lliurar-se en L’Ancora Platja juntament amb la quota de participació abans del dia de la carrera. Donem la benvinguda als quals s'inscriguen el mateix dia de la carrera però per favor, que siga abans de les 10.15h. La quota de participació és de 10 euros per adult i 5 Euros per xiquet (fins a 14 anys). Homes, dones i xiquets són tots benvinguts a participar en l'esdeveniment benèfic de la carrera per la Vida. A part de la quota d'inscripció esperem que tots ajudéssiu a augmentar els fons mitjançant patrocini dels seus amics i familiars.

Segur que serà un dia divertit per a tota la família, així que unisquen-se i recolzem tots a tan noble causa.