Cultura arreplega propostes per als cursos dirigits a majors de 30 anys

10 ago 2011 El termini per presentar idees acaba el 2 de setembre

La regidoria de Cultura de Xàbia ha obert el termini per a arreplegar propostes d'activitats que els serviran per a dissenyar el programa de tallers educatius dirigits a majors de 30 anys que oferirà l'Ajuntament durant aquest curs 2011-2012. El departament cerca a professionals disposats a impartir les classes i matèries que puguen interessar als ciutadans.
El termini per a presentar idees és fins al divendres 2 de setembre. Les sol·licituds poden formalitzar-se en la Casa de Cultura (Plaça de Baix número 6) de 9 a 14 hores o per correu electrònic: cultura@ajxabia.org. S'ha d'aportar el currículum, una memòria d'activitats, una fotocòpia del DNI, així com les necessitats tècniques i materials necessaris per a desenvolupar les classes. És necessari especificar el contingut detallat del taller, el nombre de classes, hores necessàries i màxim d'alumnes. Des de Cultura indiquen que en el procés de selecció, es tindrà en compte l'experiència professional, preparació acadèmica, grau d'interès del curs i disponibilitat horària.
El 5 de setembre es donarà a conèixer les propostes seleccionades en la web de l'Ajuntament (www.ajxabia.org) i en el tauler d'anuncis de la Casa de Cultura. No obstant açò, el Consistori es reserva el dret a anul·lar o modificar la programació en cas de no cobrir-se un mínim de preinscripcions.
L'any passat van ser 400 els veïns que es van inscriure en més d'una vintena de tallers que abastaven des de la fotografia a les manualitats, teatre, danses del món, cuines ètniques o enologia. L'edil de Cultura, Empar Bolufer, ha assenyalat que “a causa de l'èxit que van tenir l'any passat, aquest curs tornem a programar-los i esperem que siguen de nou tan participatius”.