El futbolista Adrián Ortolá, aclamat a Xàbia com a campió d'Europa Sub 19

05 ago 2011 El porter de la selecció nacional ha regalat la seua camiseta al Ajuntament

L'Ajuntament de Xàbia va acollir la vesprada del dijous la recepció oficial del futbolista local Adrián Ortolá Vañó. El porter de la selecció nacional Sub 19 s'acaba de proclamar campió d'Europa i va voler compartir amb nombrosos veïns, família, amics i membres de la Corporació aquest triomf del que ja pot presumir en la seua prometedora carrera esportiva, en la qual també està el títol de subcampió d'Europa Sub 17.
Adrián va signar en el llibre d'honor de l'Ajuntament i després va rebre les felicitacions dels regidors en el saló de plens, ple d'afeccionats i amics. El responsable d'Esports, Juan Luis Cardona, va destacar que als seus 17 anys, aquest jove ja és un referent per a la joventut local, una afirmació que va compartir el regidor Juan Ortolá, qui és oncle del futbolista i li va dedicar unes emotives paraules.
L'alcalde, José Chulvi, va transmetre al porter la seua felicitació en nom tots els ciutadans i li va augurar nous èxits com els quals està vivint ara i que s'ha guanyat “amb responsabilitat i compromís”. Chulvi va enumerar el gran grup d'esportistes d'elit dels quals pot presumir Xàbia com David Ferrer, Romà Bas, Paco Prats, Xavi Torres, Rafa Andarias o Sergio Hernández, entre uns altres, que a més de l'èxit, estan transmetent als joves la importància de valors com el esforç, el treball en equip o la constància. L'alcalde va lliurar a Adrián Ortolá una placa perquè tinga present el suport que sempre trobarà en el seu municipi natal.
Per la seua banda, el futbolista va sorprendre als representants municipals lliurant una samarreta oficial de les quals utilitza com a porter de la selecció nacional amb una dedicatòria, que ja està exposada en les vitrines de l'Ajuntament. El jove va centrar les seues paraules a agrair el suport rebut de la seua família, entrenador i companys i també va tenir un record per al Club Esportiu Xàbia, on va començar els seus entrenaments. La setmana vinent, l'esportista començarà la pretemporada amb el seu club, el Vila Real.