El Xàbia Jazz omple la plaça de la Constitució en la primera actuació

05 ago 2011 La Big Band de Bob Sanders protagonitza esta nit el festival

El festival Xàbia Jazz va alçar anit el seu teló amb un gran èxit de públic. Unes 2.000 persones van omplir tot l'aforament de cadires preparades en el recinte de la Plaça de la Constitució, a més de distribuir-se per part de les graderies i la terrassa amb servei de bar. El quartet liderat pel contrabaxista Javier Colina i el armonicista Antonio Serrano va malbaratar qualitat i no va deixar a ningú indiferent. El repertori, ric en compassos flamencs, sons cubans i jazz lliure, va emocionar al públic.
El festival té aquesta nit una cita impactant amb els 18 músics de la Big Band del neoyorquí Bob Sanders. Saxofones, trompetes, trombons i una bateria compartiran escenari amb la guitarra, contrabaix i el piano. L'organització, a càrrec de la regidoria de Cultura, promet un concert impactant i inoblidable.
El programa es completa amb el recital del guitarrista i laudista israleí Amos Hoffman, que proposa per al dissabte un viatge a través dels estils i la riquesa del jazz. El Xàbia Jazz ho tanca el diumenge la veu personalísima de Deborah J. Carter, cantant, compositora i creadora d'un segell propi dins del jazz contemporani.Tots els concerts són a les 22’30 hores en la Plaça de la Constitució i es precisa d'entrada, que es pot adquirir en l'entrada del recinte.