La Rulla Base guanya el trofeu de futbol 7 de Xàbia

01 ago 2011 El màxim golejador ha estat José Ros Bisquert

L'equip de la Rulla Base s'ha proclamat guanyador del torneig de futbol 7 que es va celebrar a Xàbia durant la passada setmana. La competició, organitzada pels veterans de futbol 7 i per la Penya La Marina, ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament. Després d'una setmana de partits, quatre dels 12 equips inscrits van arribar a les semifinals: La Rulla Base es va enfrontar a Los Colgaos i Jakarta als Amigos del Mundo. La final la va guanyar La Rulla Base front Jakarta per 8 – 2, mentre que el tercer lloc va ser per a Los Colgaos, que es van imposar per 2 a 1 a Los Amigos del Mundo. El trofeu a l'equip menys golejat va ser per a la Rulla Base i el màxim golejador per a José Ros Bisquert de l'equipe Vinya Tondonia. A més del trofeu, els guanyadors es van portar premis d'entre 1.000 i 250 euros.