Els veïns de la Plana honren a la Mare de Déu dels Àngels

27 jul 2011 El cap de setmana estará ple de sopars de germanor i actes religiosos

Les festes populars en honor a la Mare de Déu dels Àngels comencen aquesta mateixa setmana en la partida de la Plana de Xàbia, en el Cap de Sant Antoni. Per a començar els festejos, els majorals han preparat el divendres a les 22 hores un sopar de germanor al costat del santuari que estarà amenitzat per l'orquestra Bradmis i que donarà pas a una gran "tómbola". El dissabte, a les 21.30 hores es podrà participar en la "dansà” que començarà el Grup de Danses Portitxol per a després tornar a reunir-se en un sopar de germanor i gaudir de la tómbola. El diumenge es dedicarà el dia als xiquets, que podran participar en les cucanyes i el karaoke que s'han preparat, a més d'estar convidats a un berenar que ofereixen els festers amb la col·laboració de Masymas.
El dilluns, vespra de la festivitat dels Àngels, hi haurà novena a les 19 hores i a continuació se celebrarà la tradicional processó al voltant del monestir amb la participació de les danses de “pastorets” del Grup de Danses Portitxol.
El dimarts dos d'agost, dia gran de la festa, hi haurà despertà per les casetes de la Plana amb música i coets. A les 12 hores se celebrarà la Santa Missa presidida pel Vicari Episcopal, don Jesús Sánchez, i per a tancar la festivitat s'oferirà un vi d'honor.