Els concerts de Música a L’Estiu congreguen a 1.500 espectadors

26 jul 2011 La regidora de Cultura destaca l'alt nivell dels concertistes

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Xàbia ha fet balanç del bon acolliment del cicle de concerts inclòs en el curs internacional Música a L’Estiu. Uns recitals que s'han perllongat cada nit des de dimarts passat fins al diumenge amb una assistència mitjana de 300 persones al dia, la qual cosa llança un balanç total d'1.500 espectadors.
La responsable de Cultura, Empar Bolufer, ha destacat l'alt nivell dels músics que han oferit els concerts, tant els brindats pel grup de professors que forma l'equip del oboísta alemany Thomas Indermhüle com els que han tancat el certamen, a càrrec dels alumnes més brillants dels 70 que han assistit als cursos. Bolufer ha anunciat que l'Ajuntament mantindrà el seu suport a aquest festival internacional, que se celebra en el municipi des de fa 26 anys i que és una de les cites culturals més importants de l'estiu. És més, la regidora ha assegurat que, prova de la consolidació de l'esdeveniment és que hi ha persones que reserven les seues vacances a Xàbia arregle a les dates del festival.
El festival internacional ha inclòs l'actuació de Nuna Ensemble, un quintet del que formen part dos músics de Xàbia: Luís Tormos i Bartolomé Mayor