El Club d'Escacs de Xàbia guanya el campionat comarcal per equips

26 jul 2011 Els xabieros s'imposen en categoria juvenil i absoluta

Els equips del Club d'Escacs Xàbia s'han alçat com a vencedors en el XIX Campionat Comarcal d'aquesta disciplina que va tenir lloc dissabte passat, 23 de juliol, en la Casa de Cultura de Calp. En el torneig han participat 22 equips entre la categoria juvenil o sub 16 i l'Absoluta, que inclou als trenta millors jugadors de escacs de tota la comarca.
La classificació en Absouta l'equip del Xàbia “A” seguit del Marina Alta Transavella-Denia “A” i el Benissa “A”. Com indiquen des del Club xabiero, en aquesta categoria es va escenificar una lluita sense caserna entre tots els equips, amb esforç dels jugadors, partides de gran nivell i un clima d'emoció, tensió, bones combinacions i errors de càlcul. Però sobretot destacar el comportament exemplar de tots els jugadors respectant en tot moment a l'adversari i felicitant sempre al guanyador.

En categoria juvenil el Campió també va ser el Xàbia “A” després de guanyar sis trobades i empatar altres dos seguit pel Marina Alta Transavella-Denia “A” i Calp “A”. En finalitzar el torneig, els equips participants van rebre els seus merescuts trofeus de la mà del President del Club Escacs Calp Eduard Teal i del Regidor d'Esports de Calp.
El Club d'Escacs de Xàbia està presidit per Antonio Bisquert mentre que Juan Ribes i Francisco Morató són els monitors encarregats de formar a la pedrera.