Vicente Colom, Javier Chapa i Horacio Silva, tres mestres valencians en la galeria Al Marge

25 jul 2011 La mostra s'inaugura el proper dimarts en la galeria del Centre Històric

La galeria d'art "Al Marge. espai d’art” (situada en el carrer Verge del Pilar número 9, en ple Centre Històric de Xàbia) s'omple aquests dies del mestratge de tres artistes molt diferents però que comparteixen una qualitat indiscutible, prestigi i el seu enrelament amb la cultura valenciana.
Com expliquen des de la galeria, una de les mostres que s'inaugura dimarts que ve 2 d'agost és la de Vicente Colom. Després de les seues exposicions en el IVAM valencià i en el Queen Sophia Spanish Institute de Nova York, ara presenta a Xàbia una col·lecció de dibuixos sobre paper que plasmen la seua preocupació pel detall i el seu complet domini del dibuix.
La segona mostra és la de Javier Chapa, que amb les seues xarxes, trames i malles, crea un món que conjuga l'expressió abstracta amb el rigor de la geometria, i ofereix un entorn de pau i tranquil·litat en la qual cada espectador ha de cercar els seus propis suggeriments. El tercer autor és Horacio Silva, catedràtic de la universitat de València, que aporta una sèrie de treballs sobre paper .
Una esplèndida exposició que es perllongarà en Al Marge. espai d’art del 2 al 17 d'agost i que ofereix una oportunitat de gaudir de l'obra de tres artistes que han arribat a la seua plenitud i que ocupen un importantíssim lloc en el panorama artístic actual.