L'alcalde escolta les peticions de l'associació de professionals ARTEM

19 jul 2011 L'Associació Reguladora de Tècnics Especialistes en Manteniments ha visitat aquest matí l'alcaldia

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, ha rebut aquest matí a l'Associació Reguladora de Tècnics Especialistes en Manteniments (ARTEM) de Xàbia, representada per Emilio Sentí i Martí Mengual.
En la cita, el sector ha transmès els seus projectes i preocupacions al nou executiu i ha incidit en la necessitat d'aplicar mesures per a atallar el greu intrusisme que pateix aquest col·lectiu professional. Entre les peticions traslladades a l'alcaldia està l'augmentar els controls per a frenar abocaments no permesos en els punts verds i abocadors, així com la creació de més zones per a dipositar les restes de poda en les zones més allunyades del casc urbà. També proposen instaurar unes acreditacions per a distingir als professionals donats d'alta quan fan ús d'instal·lacions municipals com el ecoparque. Una altra de les peticions enunciades pel col·lectiu és mantenir una relació fluïda i periòdica amb el govern municipal, per la qual cosa l'alcalde els ha anunciat que se'ls integrarà en el Consell Sectorial d'Urbanisme i Obres que es crearà en breu.
Entre els projectes que ARTEM ha mostrat voluntat de liderar està una campanya de conscienciació en la recollida selectiva de residus.