Xàbia Viva tanca la temporada en una activitat a la Granadella i un dinar de germanor

13 jul 2011 L'Associació agraix el suport dels veïns de Xàbia a les activitats que han organitzat

L’Associació Xàbia Viva es va reunir diumenge passat en un menjar de comiat de temporada en el parc Pinosol, després d'una excursió al Castell de la Granadella per a regar els arbres que es van plantar fa dos mesos, com part d'una de les accions de l'associació.
El president de Xàbia Viva, José Buigues, va aprofitar per fer balanç de la temporada i agrair el suport de tots els veïns i amics a totes les activitats que l'associació ha organitzat durant l’any.
Buigues va destacar que l'entitat conta ja amb prop de 50 socis "el que ens anima a seguir treballant pel patrimoni històric de Xàbia i per la protecció del medi ambient”, i va comentar que Xàbia Viva ja conta amb quasi deu socis que són residents europeus, un aspecte que "ens reconforta".
Durant aquesta temporada Xàbia Viva ha organitzat el primer debat entre candidats a l'alcaldia de l'Ajuntament de Xàbia, una activitat que segons Buigues "va posar a prova la nostra capacitat d'organització", asenyalant que el resultat va ser "molt positiu".
Així mateix, ha iniciat el projecte de reforestació al Castell de la Granadella, en col•laboració amb el Servei d'Arqueologia i el departament de Serveis i Medi ambient de l'Ajuntament de Xàbia. Per al futur, Buigues va avançar que l'associació treballa en nous projectes que impliquen més a tots els ciutadans i aconseguir que el conjunt dels molins de la Plana recuperen la seua esplendor.