Tres banderes blaves avalen la qualitat de les platges de Xàbia

21 jun 2011 L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) guardona les zones de bany amb millor serveis

Les banderes blaves ondegen des de hui en les platges de l'Arenal, La Grava i la Granadella de Xàbia. Este matí, l'alcalde, José Chulvi, i els regidors Antonio Miragall, Doris Courcelles i Oscar Antón han hissat de manera simbòlica la de l'Arenal, la zona de bany més concorreguda del municipi i que ja presenta una nombrosa ocupació en este mes de juny, a més de tindre en marxa totes les garanties de seguretat.
L'alcalde hi ha assenyalat la importància que suposa per a un municipi turístic poder mantindre les banderes blaves que atorga l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), ja que són un aval de l'excel·lència tant en la qualitat de les seues aigües, com en els servicis d'accessibilitat, seguretat i neteja en tota la platja. A més, la bandera blava és un guardó amb notable repercussió en el sector turístic.
Chulvi ha apostat per continuar en la línia de treball que permeta mantindre estes distincions, oferir al turista “bons servicis i ajudar-li a disfrutar al màxim de les platges” del municipi. En este sentit ha mencionat la vigilància que presta Creu Roja, el manteniment en les infraestructures o el punt de bany adaptat de l'Arenal de què disfruten cada estiu centenars de persones amb mobilitat reduïda.
Les banderes blaves s'han hissat hui però van ser arreplegades el dissabte en un acte d'entrega oficial a tots els municipis de la Comunitat Valenciana amb platges distingides. Este va tindre lloc en l'hotel Bayren de Gandia i va estar presidit per Francisco Camps i consellers com Vicente Rambla i Belen Juste. En representació de l'Ajuntament de Xàbia van estar els responsables de Turisme, Antonio Miragall, i de platges, Doris Courcelles.