El Conservatori Professional de Xàbia tanca el seu curs acadèmic

01 jul 2011 La regidora d'Educació lliura les orles als alumnes que han finalitzat els seus estudis musicals

El Conservatori Professional de Música de Xàbia ha clausurat recentment el curs acadèmic amb l'entrega de les orles als alumnes que han finalitzat enguany els seus estudis de nivell elemental o professional. L'encarregada d'entregar les distincions va ser la regidora d'Educació i Cultura, Empar Bolufer.
Este acte oficial va tancar un mes en què s'han succeït els concerts i actuacions, tant a nivell didàctic com festiu, ja que músics del conservatori han participat en esdeveniments tan diversos com la inauguració del Festival Internacional o la missa solemne en honor a Sant Joan. Concretament han sigut les dos orquestres del Conservatori; la de corda baix direcció de Juan Antonio Bou i la de vent, que dirigix José Miguel Fayos, les que han mostrat al públic els seus progressos.
Des del conservatori municipal també destaquen l'èxit que han aconseguit els concerts didàctics oferits a grups d'escolars que, a través d'un conte musical, han pogut descobrir els diferents instruments de la família de corda com són el violí, la viola, el violoncel i el contrabaix. En les últimes setmanes del curs han rebut la visita d'alumnes de col·legis del municipi com el CP Graüll, el María Inmaculada o l'escoleta l'Oroneta. La resta de centres interessats a realitzar esta activitat podran concertar cites a partir de setembre.