El nou executiu de Xàbia es reunix amb l'Associació de Xicotets Constructors

04 jul 2011 El Ajuntament planteja la creació d'un Consell Sectorial d'Urbanisme i Obres

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, ha convocat este dimecres als representants de l'Associació de Xicotets Constructors, Promotors i Indústries Afins (APCPIA) per a reprendre les vies de comunicació que es van trencar la passada legislatura. Segons ha explicat Chulvi, en la reunió s'analitzarà el procés de revisió del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), se'ls posarà al dia del punt en què es troba la tramitació i s'abordaran altres problemàtiques que afecten directament el sector. Després d'este primer contacte també s'espera canalitzar la manera de recuperar la participació de tots aquells col·lectius, tant d'empresaris com socials, que es van involucrar en la fase inicial de la revisió del planejament urbanístic.
L'alcalde ha remarcat que per al nou executiu és “essencial” mantindre una comunicació fluida amb els professionals “que són els que millor coneixen cada sector, la seua problemàtica i les seues tendències”. A més, ha avançat Chulvi, és “molt important obrir el diàleg amb l'associació de Xicotets constructors de cara a la redacció del Pla Estratègic per a Xàbia”, una de les prioritats de l'actual equip de govern.
En la reunió, convocada el dimecres al matí, també estarà el responsable d'Urbanisme, Pere Sapena, qui plantejarà la creació donen un Consell Consultiu Sectorial per a Urbanisme i Obres en què s'aborden de forma periòdica tots aquells temes que relacionen a l'Administració Local amb el sector de la construcció: llicències d'obra i la resta de burocràcia o la lluita contra l'intrusisme, entre altres.