L'Ajuntament destina prop de 50.000 euros a l'adquisició d'instruments per al Conservatori

19 may 2011 La regidoria de Cultura i l'Ampa han dotat al centre d'un nou piano vertical

Des de la posada en funcionament del Conservatori de Música de Xàbia, a la fi del 2009, l'Ajuntament ha destinat prop de 50.000 euros per a l'adquisició de nous instruments. L'última incorporació ha estat la d'un piano vertical, que ha estat cofinançat entre la regidoria de Cultura i l'associació de pares i mares del centre xabiero.

La inversió més important es va dirigir a reforçar el departament de Percussió amb l'instrumental necessari. Llavors, es van comprar un vibràfon, una marimba, una caixa, cinc timbals, un bombo de concert, un xilòfon, una lira, un joc de plats, una pandereta, un triangle, una caixa xinesa, i altre piano vertical.

La regidora de Cutura, Francesca Gil, ha ressaltat “el paper actiu i la implicació” del l'Ampa i del professorat del Conservatori de Xàbia. Fruit d'aquesta “bona sintonia i col·laboració entre ambdues institucions es van aconseguint a poc a poc grans objectius per a la comunitat musical i, sobretot, perquè els alumnes segueixin augmentant dia a dia el seu nivell acadèmic i collint èxits”, ha destacat l'edil. I és que, segons Gil, “tot el que siga invertir en educació i cultura és invertir en futur”, per això s'ha mostrat convençuda que “ara més que mai cal apostar per la formació”.