I Torneig d'Escacs Intercentres de Xàbia

18 may 2011 Dissabte que ve dia 4 de juny es jugarà el primer torneig per equips entre tots els col·legis de la localitat de Xàbia

Aquest fet ha estat possible gràcies al projecte educatiu que s'ha establit en les aules des del començament d'aquest curs i els objectius principals del qual són que els alumnes desenvolupen qualitats com l'atenció, la concentració, la memòria visual, el pensament lògic i com a conseqüència de tot això millorar el rendiment escolar, també es pretén potenciar la creativitat, el raonament lògic, l'autoestima i el saber relacionar-se amb els altres respectant regles i torns d'acció.

En aquest torneig participaran xiquets dels col·legis: Arenal, Vicente Tena, Graüll, Trenc d’Alba, Port, Maria Inmaculada i dels dos instituts de la localitat l'Antoni Llidó i el Nº1

Els equips estaran composts per quatre jugadors cadascun i estaran dividits en les categories sub12 i sub14. Aquesta prevista la participació d'uns trenta equips, amb un total de cent vint xiquets de la localitat de Xàbia.

Aquest torneig se celebrarà en el pavelló d'Esports de Xàbia, en l'avinguda dels Furs nº 8 i donarà començament a les 10h.

Està previst que durant el torneig compareguen les Autoritats Polítiques de la Localitat.