La gimnasta Natalia Cholbi disputarà el Campionat d'Espanya

17 may 2011 Natalia Cholbi ha guanyat el pase al Campionat d'Espanya Individual després de la seua actuació en l'autonòmic celebrat a Burjassot, el passat cap de setmana.

Natalia va pujar al podi tres vegades en la categoria sènior, amb un segon en pilota i un tercer en maces, a més d'un quart en cercle, el que va servir per a penjar-se el bronze en la classificació general, i guanyar-se així la seua passa al nacional.

D'altra banda, en infantil Sheila Doblegat va competir amb tres aparells, encara que no va poder classificar-se, i en sènior Alicia Runio va quedar, al costat de Natalia, quarta per equips, a 0,10 del tercer lloc.

A pesar de la seua joventut, 5 anys, el Club Gimnastica Rítmica Xàbia participarà per quarta vegada en el Campionat Nacional amb Natalia Cholbi. Les seues entrenadores, Carmen Villanueva, Esther Tormos i Vicky Bolufer, estan veritablement orgulloses i contentes per l'assoliment aconseguit i esperen seguir collint més assoliments.

Les seues entrenadores, Carmen Villanueva, Esther Tormos i Vicky Bolufer, afirmen estar “veritablement orgulloses i contentes per l'assoliment aconseguit i esperen seguir collint més assoliments.

Trofeu d'Ibi i Trofeu de La Vila Joiosa

D'altra banda, la pedrera del club, també ha disputat diverses competicions aquest cap de setmana. El dissabte va participar el trofeu interclubs de la Vila Joiosa amb Maelyis Quesada (minibaby), Aida Guerrero (baby), Matina Escaig (prebenjamin ), Andrea Aranzazu (benamin), Kyra Reeve ( infantil) i Carmen Torres (cadet). De totes elles l'única que va aconseguir pujar al podi va ser Kyra amb el seu exercici de cercle.

L'experiència és un grau i les altres xiquetes de la pedrera a penes duen 5 mesos, i aquesta és la seua segona competició. Segur que en breu ens brinden alegries.

A nivell de conjunts, l'entrenadora Esther Tormos duia dos grups, un en categoria baby, que va resultar 4º classificat, compost per Ana, Valentina, Maelyis, Alexia i Soraya, i altre de categoria prebenjamí, amb Marta, Inés, Martina, Carla i Aida.

D'altra banda, el diumenge 15, Carmen Villanueva va viatjar a Ibi amb tres gimnastes, Kyra Reeve, que es classifique en 1ª posició amb el seu exercici de cercle, Andrea Aránzazu, que quede en 4ª posició, i Clara Caballer, benjamí, que quede en 1ª posició a bastant puntuació de la segona.

Així que després tant esforç i treball, aquest cap de setmana va valdre la pena per a l'el Club Gimnastica Rítmica Xàbia.