Xàbia obri el termini d'inscripció per al Taller d’Estiu

17 may 2011 La regidoria de Serveis Socials concedeix ajudes econòmiques per a ajudar a sufragar el cost de la matrícula

El departament de Serveis Socials de Xàbia engega un any més el Taller d'*Estiu. Durant els mesos de juliol i agost, els xiquets d'entre 4 i 12 anys podran participar en aquest programa pedagògic que oferix una atractiva oferta educativa i lúdica als més menuts durant les vacances d'estiu.

L'objectiu d'aquest taller és crear un espai socioeducatiu que oferisca diferents possibilitats d'educació del temps lliure de manera constructiva i es dirigeix, especialment, a aquelles famílies amb fills que tinguen per circumstàncies justificades impossibilitat d'atendre'ls al llarg del període vacacional.

Segons ha recordat el regidor de Serveis Socials, Juan Moragues, l'Ajuntament de Xàbia concedeix ajudes econòmiques per a donar suport a les famílies a sufragar el cost de la matrícula del taller. Per tal de poder accedir a la convocatòria s'han de complir uns requisits específics marcats pel departament municipal. El termini per a sol·licitar la subvenció serà des del 25 de maig fins al 3 de juny. Els interessats podran rebre més informació i presentar la sol·licitud de dilluns a divendres, en un horari de 9 a 14 hores, en la segona planta del Centre Social.