La gimnasta Natalia Cholbi, Campiona Provincial

12 may 2011 -

Natalia Cholbi, del Club Gimnàstica Rítmica de Xàbia, s'ha proclamat Campiona Provincial a Torrevella el passat cap de setmana.

La competició servia per a dilucidar la fase provincial individual i de clubs del Campionat d'Espanya Individual Absolut. El club xabienc. va presentar a tres de les seves gimnastes, Natalia Cholbi, Alicia Rubio -que competeix cedida del Club l'Almara de Burjassot, i Sheil Doblegat, qui en la categoria infantil individual va assolir la medalla de bronze.

Natalia Cholbi participava en la categoria sènior individual, aconseguint classificar-se tercera en cercle, primera en pilota i primera en maces, el que li va valer per a assolir el títol màxim provincial. Mentre, Alicia Rubio va obtenir un segon en cinta, la qual cosa sumat a la puntuació de Natalia, li va valer al club G.R. Xàbia per a ser subcampeón provincial d'equips.

El pròxim cap de setmana se celebra la fase autonòmica del Campionat d'Espanya, en la qual passaran a la nacional les quatre primeres en infantil i les tres primeres en sènior, categoria en la qual el C.G.X. espera poder classificar-se.
 

Font: Club Ginmàstica Rítmica de Xàbia