L'associació El Generador Cultural s'adherix al «Bookcrossing»

29 abr 2011 Cada vegada són més els que se sumen al «Bookcrossing».

Una iniciativa impulsada per la Biblioteca Pública Municipal de Xàbia i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament que consistix en “alliberar” llibres en espais públics perquè puguen ser arreplegats i llegits per altres lectors.
L'associació El Generador Cultural s'ha volgut adherir a esta proposta instal·lant la “Library Crossing”, obra de l'artista Álvaro Tamarit, el qual l'ha cedit de forma desinteressada durant la campanya. La llibreria es troba ubicada en la plaça Marina Alta, junt amb l'Oficina de Correus, on es poden arreplegar i depositar llibres perquè puguen tindre un nou ús per altres lectors, fomentant i compartint així el gust per la lectura.
La “Library Crossing” reflectix un encreuament de llibres i camins que fomenta el reciclatge i la cultura, permetent que els llibres inutilitzats o oblidats en les estanteries tornen a tindre una nova vida. Amb esta intervenció, esta associació que aglutina a un grup de persones vinculades al món de l'art i la cultura inicia la seua col·laboració i camí com a plataforma dinamitzadora de la cultura a Xàbia.