Els alumnes del taller de teatre representen la seva primera obra

20 abr 2011 -

Entusiasme i motivació. És el que irradiaven ahir en la seva primera representació els alumnes participants del taller de teatre, oferit per la regidoria de Cultura de Xàbia. Davant l'atenta mirada d'un públic que va abarrotar el saló d'actes de la Casa de Cultura, els aprenents van posar en escena l'après durant els últims dos mesos en aquest curs dirigit per Ana García, qui ha qualificat aquesta experiència de “molt enriquidora i positiva”.

Per als vuit alumnes, d'edats molt diverses, el d'ahir va ser el seu debut teatral representant una obra creada per ells mateixos, des de la història fins als propis personatges fets a la mesura de cadascun dels actors, segons explica García, qui s'ha expressat molt satisfeta i agraïda amb la regidora de Cultura, Francesca Gil, per haver fet possible aquest taller.

De fet, l'èxit d'aquest tipus d'iniciatives “ens anima a seguir en la línia de proporcionar als veïns activitats acords als seus gustos i preferències que els enriqueixin cultural i socialment, i des del punt de vista del seu benestar”, ha destacat Gil, que igual que la directora del taller, animen a la població a apuntar-se a tallers com el del teatre.