Quinze podis pel Club Deportivo Montgó

12 abr 2011 -

El diumenge, 10 d'abril, es va celebrar l'III Trofeu de gimnàstica rítmica organitzat pel Club Deportivo Montgó amb la col·laboració de l'Ajuntament de Xàbia. Certamen esportiu que va congregar en el Pavelló d'Esports “Miguel Buigues Andrés” de la localitat a unes quatre-centes persones i que van donar color i molt soroll en les graderies animant la competició. Aquest any s'ha comptat amb la participació de quinze clubs de la Comunitat València i un de la Comunitat Autònoma de Múrcia. Gran èxit de participació dels clubs i per descomptat, els dos representants del municipi de Xàbia i el propi organitzador, Club Esportiu Montgó-Xàbia.

Quant a resultats és de destacar els quinze podis aconseguits pel club organitzador entre els quals cal ressaltar el primer per equips Federació II, junt als dels clubs Algar i Els Marines com segon i tercer respectivament i el primer lloc del Conjunt Benjamí nivell Interclub. Dels resultats individuals ressenyar els primers llocs de les xiquetes Alba Bisquert (infantil nivell Jocs), Urania Riris (cadet), Lucía Batalla (benjamí) i Andrea Lucas (aleví nivell Interclub). Segon lloc per a les xiquetes Mar Bisquert (cadet), Alba Morell (benjamí) i Ana M. González (infantil cercle, nivell Federació II). Tercer lloc per a Carla Montealegre (aleví nivell Jocs) Beatriz Hevia (cadet), LluiaLluïa Gomez (benjamí), Paula Campoy (infantil maces Federació II), Berta Lucas (cadet cinta, nivell Base), Llúcia Buigues (mini-baby nivell Interclub) i María González (aleví pilota nivell Interclub).

El Club Esportiu Montgó-Xàbia agraïx la presència del Regidor d'Esports i l'Alcalde de Xàbia qui van fer lliurament de premis junta a les jutges de la competició i la Presidenta del Club, Lola Ivars, tancant l'acte competitiu amb el desig de l'organització de la pròxima edició d'aquest Trofeu que sembla que es va consolidant en el temps.

Nota de premsa aportada pel Club Deportivo Montgó