Desfilada benèfica contra la violència doméstica

12 abr 2011 L'organització va congregar a més de 250 persones

La desfilada de moda benèfica celebrada en l'Hotel El Rodat i organitzat per Mediterrània Esdeveniments, ha recaptat 595 euros per a la lluita contra la violència de gènere a Xàbia. L'esdeveniment benèfic, que va reunir a més de 250 persones, va comptar també amb la presència de la regidora de la Igualtat, Francesca Gil, i la psicòloga Eugenia Bolufer, qui van informar sobre el maltractament a la dona en el municipi i l'assistència a les víctimes d'aquesta xacra social que es brinda des de l'Ajuntament.

Els 30 xiquets models van voler aportar el seu òbol, presentant la nova col·lecció de Tutto Piccolo de la botiga de Kika Bas. Igualment, van col·laborar LC Aquamarine, amb la seva col·lecció d'estiu per a dames, Mariu, dissenyadora d'originals túniques i peces fetes a crochet, Conchi Mules va realitzar el maquillatge a cada model, La Rulla poblo, Floristeria Jacarandas, Mrs. Teapot, Estètica Arc D´Iris, Sheila Bond i Roberta dissenyadores, La Chola de Goma, Tamar Parada professora de pintura/tango i accessoris de Paradise.

 

L'organització vol felicitar al DJ Victor, qui ha col·laborat oferint el seu equip, a la presentadora Annette, a totes les ajudants que van estar treballant dins l'habitació amb les models, els xiquets i amb la venda dels tiquets!! Elles són: Lorena, Daniela, Maloles , Julieta Gwen i Sulay. També agraix a l'Hotel Rodat per l'espai brindat i el gran treball en equip.

És un missatge de l'organització