Xàbia commemora el Dia del Llibre llegint poemes sobre la natura

15 abr 2011 La Biblioteca ha iniciat la campanya d'alliberament de llibres

Xàbia va celebrar ahir el Dia del Llibre amb un recital poètic musical en el qual els membres de la secció internacional de la Biblioteca Pública Municipal van llegir poemes en diversos idiomes. La temàtica triada ha estat la natura, per ser el 2011 l'Any Internacional dels Boscos. L'acte va comptar amb la participació de les regidores de Cultura i Participació Ciutadana, Francesca Gil, i Pepa Chorro.

Fragments de María Ibars, María Beneyto, Víctor Hugo, Maurice Carême, Emily Brontë, William Butler Yeats, Robert Frost, Rainer Maria Rilke, Juan Ramón Giménez i Federico García Lorca van prendre vida durant un acte que va estar amenitzat pel guitarrista Paul Alcaide.

A més, la Biblioteca ha iniciat aquesta setmana la campanya Book Crossing alliberant llibres per espais públics perquè puguen ser recollits i llegits per altres lectors. Aquest moviment mundial, que resulta tota una novetat en el municipi, es perllongarà fins a finals de maig com un dels actes centrals de la commemoració del 25 aniversari de la Biblioteca.