Les platges de Xàbia, a punt per a Setmana Santa

14 abr 2011 Els treballs han consistit en la neteja i anivellament de les platges

L'Ajuntament de Xàbia s'empra a fons per a la posada a punt de les platges de cara a una de les temporades turístiques més importants de l'any, Setmana Santa. Així ho ha anunciat el regidor de Platges, Juan Ortolá, qui ha explicat que “els operaris han centrat els seus esforços perquè les platges estiguen en les millors condicions després d'un any dur en temporals”.

Les platges de L’Arenal, La Grava, la Granadella i la Barraca ja estan preparades faltant només la del Benissero, on està previst que els treballs concloguen demà. Aquesta intervenció, segons ha explicat el regidor responsable de l'àrea, “forma part de les tasques de manteniment i de l'acció de l'Ajuntament per intentar que les platges presenten el seu millor estat”, ha destacat Ortolá.

La regeneració ha consistit principalment en la neteja i retirada de residus, composts majoritàriament per restes d'alga, i també a anivellar la superfície de sorra o pedra segons la platja. En aquesta ocasió, no ha estat necessari emplenar-les amb nous sediments.