El Club Mediterrani de Xàbia organitza el seu primer Campus de Futbol

12 abr 2011 El campus tindrà com convidat especial al futbolista Xavi Torres

El Club de Futbol Mediterrani de Xàbia organitza, amb la col·laboració de la regidoria d'Esports, el seu primer Campus de Futbol. Els xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys ja poden inscriure's per a participar en aquest campus que tindrà lloc del 27 de juny fins al 2 de juliol. Aquest matí, ha tingut lloc la presentació oficial en un acte celebrat en la Casa Consistorial amb la presència de l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, el president del Club Mediterrani, David Tíscar, el director esportiu, José Soler, i els tècnics.

Durant la seva intervenció, l'alcalde, Eduardo Monfort, ha elogiat aquesta proposta “novedosa” animant a l'organització a seguir treballant per consolidar aquest projecte esportiu, que espera que siga el primer de molts altres. El primer edil ha reiterat el seu total recolçament en aquest tipus d'iniciatives per la importància que, per a la formació integral i l'adquisició de valors en els xiquets i joves, té l'activitat esportiva. Monfort a més ha destacat la “dècada d'or” que està vivint l'esport de Xàbia pel gran nombre d'esportistes locals que en diferents modalitats “estan destacant i que es troben, en molts dels casos, en el més alt del palmarès esportiu nacional i fins i tot, internacional”, ha subratllat l'alcalde.

El president de l'entitat esportiva, David Tíscar, ha explicat que el campus estarà dirigit per professionals del futbol nacional i comptarà amb el futbolista xabiero, Xavi Torres, jugador del Llevant C.F., com convidat especial. L'objectiu del campus és que “els xavals, a més de divertir-se, aprenguen a jugar al futbol”, ha indicat el president.

Per a això, el club que, en els últims dos anys ha organitzat un campus dirigit a porters, prepara ara el seu primer campus de futbol també per a jugadors, segons ha explicat el coordinador esportiu del Campus, José Soler. Els tècnics que s'encarregaran de la direcció seran Ernesto Almodóvar, coordinador de l'escola de Kelme, i Marcos Abad, entrenador de porters de l'Elx C.F.

Durant el campus es treballarà la tècnica i la tàctica a través d'una metodologia integrada que segueixen equips com el Vila-real o el Barcelona, segons ha explicat el director tècnic de jugadors, Ernesto Almodóvar. La intenció és que els participants adquireixin “els coneixements que els permetisca el desenvolupament de les característiques tècniques i tàctiques del futbol modern”, ha assenyalat per la seva banda el tècnic de porters, Marcos Abad.

A més dels entrenaments, que tindran lloc en el Camp Municipal de Futbol de Xàbia, hauran xerrades impartides per especialistes.

Hi ha al voltant de 70 places. Els interessats poden inscriure's o rebre més informació via telefònica (659 409 281/ 607 820 593) o a través de la pàgina web del club: www.mediterraneodexabia.com