Paco Prats, campió d'Espanya de muay thai

07 abr 2011 El lluitador local competirà en el mundial d'Ucraïna

L'esportista del Club Muay Thai de Xàbia, Paco Prats, s'ha proclamat Campió d'Espanya en el campionat de muay thai i full-contact, celebrat el passat cap de setmana en Osuna, Sevilla. L'esportista ha rebut una calorosa i senzilla recepció per part dels seus companys del club, que entrena i dirigeix José Miguel Cholbi, i el regidor d'Esports, José Erades.

El de Xàbia, que va acudir a la competició amb la selecció valenciana, es va enfrontar a un lluitador local en un combat que, encara que a priori es presentava dur, es va dilucidar en 3 assalts de tres minuts cadascun. En el primer assalt Paco va temptejar tan al seu contrincant sense fer malbarataments d'energia, assolint tombar en una ocasió al seu rival. En el segon assalt, fins a tres vegades ho va derrotar després d'un intercanvi fort de cop de puny. I el tercer va anar tota una demostració del poderío de l'esportista de Xàbia, que finalment es va proclamar vencedor del combat aconseguint un somni que l'any passat ja va estar a punt d'arribar-lo a al quedar subcampeón.

Des del Club Muay Thai i l'Ajuntament de Xàbia feliciten públicament a Paco Prats i li desitgen molta sort en la seva participació en el mundial de muay thai que es disputarà a Kíev, Ucraïna, del 8 al 16 de maig.