Cristian Ferreyra s'imposa en la Travessia al Montgó

04 abr 2011 400 esportistes van participar en la prova

La 2ª carrera de muntanya de Xàbia, “Travessia al Parc Natural del Montgó” es va saldar amb una rotunda victòria de Cristian Ferreyra, del Llebeig de Xàbia amb un temps total de 1hora 8’ 45’’ a cobrir els gairebé 15 km de sendes i camins rurals. El corredor local es va escapar del grup a partir del 4 quilòmetre i va anar augmentant el seu avantatge progressivament fins a treure al segon un total de 2 minuts.

En dones la primera a creuar la meta va ser Mayca Sala Garcia. La corredora dianense va investir 1h 30’20’’ a creuar la meta. Mayca va eixir amb força ja des del principi i no va abandonar la primera posició en tota la carrera. La segona dona, Louisa Ambler va entrar 2’40’’ més tard que la corredora del C.A. Benidorm.

Gairebé 400 participants entre corredors i caminants es van donar cita el diumenge 3 d'abril en la localitat costanera de Xàbia per a completar els 14km i 12km respectivament de muntanya pel Parc Natural del Montgó. La climatologia va donar treva i va deixar un dia perfecte, sense massa calor i alguna cosa nuvolós però sense fred ni vent, la qual cosa va ser un factor fonamental perquè tots els participants coincidissen en meta a qualificar la carrera d'una “bellesa increïble” amb un circuit mixt de dificultat mitja. Recordar que els corredors i caminants compartien circuit per la pujada del Tangó fins al Cap de Sant Antoni i merendero de Les planes fins a arribar a 100mts de la Torre del Gerro en la qual els corredors baixaven per la mateixa fins a les costes de Dénia per a passar pel Rte. Mena a recollir avituallament i tornar de nou al Parc Natural per la pujada que hi ha darrere del conegut “poble fantasma”. Una vegada dalt connectaven ambdós circuits de nou per a passar per la zona dels molins i agafar les sendes de baixada en direcció a la meta.

Una vegada en meta havia degustació de “coques típiques”, begudes isotòniques i cervesa per a reposar forces.

El Club d’Atletisme Llebeig agraeix a tots els participants la seva assistència en aquest esdeveniment.

Fotos en www.atletismellebeig.com

Nota de premsa aportada per el Club d'Atletisme Llebeig