La carretera del Pla es reobri al trànsit

31 mar 2011 Les obres escomeses en el tram del Camí de la Fontana que passa per davall de la carretera tenen per objecte millorar el drenatge de la zona

La carretera del Pla torna a estar totalment oberta al trànsit després de finalitzar les obres que s'estaven escometent en el tram que travessa el Camí de la Fontana. Uns treballs encaminats a millorar el drenatge d'aquest camí. Per a això, s'han col·locat unes canalitzacions de formigó, les dimensions del qual augmentarien en més del doble la capacitat d'evacuació d'aigua per a canalitzar-la fins al propi Canal de la Fontana i evitar així inundacions en cas d'un possible desbordament del riu Gorgos.

El projecte executat per una empresa local, –el contractista és l'empresari Manuel Olivares Sánchez-, té un pressupost de 270.000 euros. Després de la reconstrucció del tram que passa per baix de la carretera del Pla, els treballs prosseguiran en la resta de camí que accedeix al canal per a donar-li més pendent al traçat amb l'objecte de facilitar l'evacuació de l'aigua.

L'alcalde, Eduardo Monfort, i el regidor de Projectes de Ciutat, Antonio Torres, han supervisat el resultat de les obres.