Final Provincial Jocs Esportius a Alacant

29 mar 2011 -

El dissabte 26, es va disputat la primera jornada en la seua fase final dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana a Alacant amb la participació dels millors 70 jugadors de tota la província. En el dit torneig han participat 14 xiquets de la Marina Alta, dividits en dos categories.

En categoria sub 14 no hi ha hagut sorpreses i els millors jugadors del rànquing han guanyat els seus encontres, encara que algun d'ells ha hagut d'esforçar-se més del que preveu.

En categoria sub 16 hi ha un nivell impressionant, amb diversos jugadors de gran qualitat, es nota el treball dels entrenadors per fer progressar tant i tan bé als jóvens jugadors, els quals es mouen com a autèntics especialistes en finals complexos i fan fàcil el difícil.

Durant la disputa del torneig s'ha comptat amb la presència del president de la Federació Valenciana d'Escacs, Francisco Cuevas, recentment triat en el càrrec, (succeint en el càrrec a Pedro López Mateo ), qui es mostra disposat a continuar impulsant els escacs com ho va fer Pedro López a la Comunitat Valenciana.

Dissabte que ve conclourà este torneig amb la disputa de les ultimes 4 rondes i d'on eixiran els classificats per a la fase final autonòmica.

Nota de premsa aportada per el Club d'Escacs